• Ravintola Nyyrikki

  • Taverna Pohjan Akka

  • Pub Päätön Kana

  • Ravintola Nyyrikin Iltatähti

  • Nyyrikin kalapöytä palaa jälleen syyskuussa.

Copyright 2020 - Ravintola Nyyrikki

Hulvaton komedia vie Sinut Emmin, juuri jätetyn Melkovarma Oy:n asiakaspalvelutyöntekijän ja tämän ystävän, vauhdikkaan muusikon Roosan elämään.

Bileet olisi tiedossa, mutta vähempää ei voisi kiinnostaa, sillä läheisriippuvainen Emmi, joka ei muuta haluaisi kuin naimisiin, on tullut vasta jätetyksi. Emmi haluaisi järjestää häät - toisaalta hautajaisetkin kelpaisi kunhan saisi juhlat itselleen, sillä Vanukas-Janne on lähtenyt eikä valoa ole näkyvissä.

Farssia on luvassa, kun avuksi saapuu sitoutumiskammoinen Roosa, jonka mukaan elämän monet asiat ratkeavat kieltämällä, välttelemällä tai pakenemalla. Auttamisvyyhdin tuloksena on hääkellojen kilinää, kuvitteellisen motoristin kuvitteellinen onnettomuus, sekä jääkarhun ja Sepulturan perinpohjainen skannaus. Ero tekee kipeää, mutta ystävykset osoittavat miten haavoja paikataan eläkeläislehdillä, ukulelella ja tietenkin mäntysuovalla.

Tässä illassa kyytiä saavat niin exät, uudet tarjokkaat, laakerit, vanukkaat ja poolopaidat kuin appiukkokin. Lopulta ystävykset huomaavat, että elämä on hyvää juuri näin. Tämän hersyvän mustan huumorin sävyttämän komedian myötä maailma näyttäytyy taas piirun verran parempana paikkana.

 

Rooleissa: Minna Kivelä ja Kristiina Puukko

Ohjaus ja Käsikirjoitus: Eeva Rantinoja

Liput: 26€