• Ravintola Nyyrikki

  • Taverna Pohjan Akka

  • Pub Päätön Kana

  • Ravintola Nyyrikin Iltatähti

  • Nyyrikin kalapöytä arkisin kello 10.30-13.30

Copyright 2021 - Ravintola Nyyrikki

Teatteriravintola Nyyrikin teatteriesitykset jatkuvat jälleen. Esityksiä kauden aikana on jälleen useita ja kaikki esityksemme ovat ammattilaisten käsikirjoittamia ja ohjaamia. Rooleissa esityksissä pääsette seuraamaan Suomen teatterilavojen kirkkaimpia tähtiä.

Vastuullisena tapahtumajärjestäjänä paikkakapasiteettimme on rajoitettu kaudelle 2021. Tällä tavoin pystymme varmistamaan tarpeeksi suuret turvavälit esitysilloissamme pilaamatta kuitenkaan intensiivistä tunnelmaamme. Lisäksi myymme yksityistilaisuuksia myös pienemmille seurueille. Tällöin pystymme kaikkein parhaiten takaamaan tilaisuuden turvallisuuden COVID-19:sta huolimatta. Kysy lisää yksityistilaisuuksista puhelimitse numerosta 09-757 2299 tai sähköpostitse This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Liput esityksiin ovat alk. 26€ ja kolmen ruokalajin illallinen 39€. Monet esityksistä myydään nopeasti loppuun, joten paikkoja kannattaa tiedustella nopeasti. Illallinen on katettu klo 18.00 alkaen ja teatteriesitykset alkavat klo 20.00. Perjantaisin ja lauantaisin esityksen jälkeen palvelee yökerho Nyyrikin Iltatähti ja viikon kaikkina päivinä olutravintola Pub Päätön Kana. Toivotamme teidät sydämellisesti tervetulleeksi hyvän ruuan ja korkeatasoisen teatterin pariin.

Tiedustelut This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. tai p. 09-757 2299.

 

Teatteriravintola Nyyrikin toimintaa tukemassa vuonna 2021 Helsingin Kaupunki.